Τρίτη 25 Μαΐου 2010

Once upon a time a friend told me ... ( blah , blah , blah )


WoW First post *glad for me* !!!

Κόσμε, γεια χαρά , σκεφτόμουν εδώ και μήνες να μπώ στο lifestyle(;) του blog ωστόσο πάντα το ανέβαλα σκεπτόμενος "Έλα μωρέ ποιός θα το διαβάζει;" . Ωστόσο μετά απο μερικούς μήνες κατάλαβα ότι ένα blog δεν το κάνεις για να το βλέπουν οι άλλοι και να λένε "A αυτός είναι μεγάλο αλάνι/φίρμα" ή για να "ανέβεις" στην υπόληψη κάποιου, αλλά για να εξωτερικεύεις κάποιες απόψεις-θέσεις-ιδέες και ό,τι θές τέλος πάντων- που μπορεί να ενδιαφέρουν κάποιους κι γι'αυτό να διαβάζουν και το blog σου. Έτσι λοιπόν αποφάσισα να το φτιάξω :)

Το πρώτο μου θέμα συνδέεται άμεσα με τις σχέσεις και θα το ονομάσω "Επιρροή δευτεροτρίτων στην άποψη και την πραγματικότητα κάποιου" (όπου δέυτεροι=ΣΤΕΝΟΙ φίλοι και όπου τρίτοι=γνωστοί, φίλοι απο σχολείο κλπ). Πολλές φορές αγαπήσατε κάποιον/α ή τον/την γουστάρατε ή σας άρεσε-έστω- και κάποιοι δευτερότριτοι σας είπαν κάτι αρνητικό για αυτόν ή στραβομουτσούνιασαν όταν σας είδαν μαζί/όταν τους το είπατε. Σε κάποιους ανθρώπους η γνώμη των δευτερότριτων μετράει ΠΟΛΥ και σε κάποιους πολύ ΛΙΓΟ (εγώ δυστυχώς είμαι στη μεριά των <<ΠΟΛΥ>>). Κάποιος στη μεριά μου μου είπε έτσι είμαστε. Συμφωνώ απολύτως προσθέτοντας όμως ότι μπορούμε να μας αλλάξουμε. Η θέση μου λοιπόν επι του θέματος είναι κάπου ανάμεσα στις δύο πλευρές και είναι η εξής (μετά απο συζητήσεις με φίλους και σκέψη-lol- ) : Η γνώμη των δεύτερων προτείνεται να παίρνεται στα υπόψιν και να το συζητάτε μαζί τους . Ωστόσο τη γνώμη τρίτων αγνοήστε την ΠΛΗΡΩΣ διότι ένας τρίτος μπορεί να σε ζηλεύει, να σε μισεί, να θέλει το κακό σου και χίλια δυό άλλα . Αυτή είναι λοιπόν ή αποψη μου πάνω στο θέμα "Επιρροή δευτεροτρίτων στην άποψη και την πραγματικότητα κάποιου". Ωστόσο στην πράξη δεν την έχω εφαρμόσει ακόμα κι πολλές φορές ίσως δεν έχω πάρει την σωστή απόφαση σε σχέση με κάποια, επηρεασμένος απο γνώμες τρίτων ( That' really BAD ). Για αυτό λοιπόν θέτω ως στόχο στο μήνα Ιούνιο να αντιμεωπίσω αυτό το
πρόβλημα. Συγγνώμη αν σας κούρασα δεν το έκανα επίτηδες xD

5 σχόλια:

  1. alex sumfwnw aapolutws mazi sou!!!dn xreiazetai na akoume panta oti mas lene oi alloi...poso mallon an autoi oi alloi dn einai kan filoi mas!opws eipes mporei na 8eloun to kako mas...par'ola auta polla atoma ephreazontai trela apo tous allous!!!eidika s'auta ta 8emata...auto 8a prepei na to allaksoun gt o ka8enas exei ta dika sou gousta!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα "δικά" μου γούστα δεν τα έχει όπως έγραψες-lol- αλλά ευχαριστώ πολύ. You are my first commentator. Thank YOU :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καθόλου φλώρικο, ίσα ίσα, δείχνει ότι σ'αρέσει η ζωγραφική, not?

    Τα λέγαμε και προχθές ρε Άλεξ, γαμημένος κόσμος που δεν εκτιμάει όταν του ζητάς την άποψη του αλλά το εκμεταλλεύεται θέλοντας σου να σε βλάψει. Αυτό που είπες, περιορίσου σε πρόσωπα που τους έχεις πραγματικά εμπιστοσύνη ξέροντας ότι εκεί θα είναι καλύτερα και δε θα σου κρύβουν "παγίδες". Τώρα, πως θα ξες ότι είναι άτομα εμπιστοσύνης; Δοκιμασίες..

    Καλώς ήρθες στον κόσμο του blogging, yiha!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θένκ γιου :) ... Όντως μ'αρέσει η ζωγραφική αλλά εκείνα τα λουλούδια κάτω αριστερά είναι κάπως :@

    Btw πολύ σωστό αυτό για το πώς θα ξες ότι είναι άτομα εμπιστοσύνης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Malakies.O kathenas prepei na exei ti dikia tou prwsopikothta.Pote den prepei na akous se 8emata agaphs k erwta oute filous oute kan tous idious sou tous goneis.Giati kaneis den 3erei pws mporeis esy na vlepeis ton allwn.Mporei esy na vlepeis ena koritsi frikio,xalia re paidi mou..MPAZOLA pws to lene..omws gia kapoion allon na einai enas anr8wpos monadikos.Gia auto se tetoia 8emata mhn akous sumvoules.Trust your self.

    ΑπάντησηΔιαγραφή